Tag Archives: apple ipad

[iPad MySuperKids] Cabaran Sebelum Final

Seperti yang sudah dimaklumkan, cabaran iPad MySuperKids diteruskan sebelum iPad3 pula muncul di pasaran, LOL. Jadi berikut adalah cabaran2 sebelum final. Pemenang2 mungkin akan diumumkan bersama pemenang grand prize – iPad 2! OK tanpa membuang masa jom kita mulakan. Kali ni unik sikit yang mana peserta bebas untuk menulis bagi cabaran yang mana satu, bila-bila… Read More »

Apa Update Terbaru MySuperKids

Wahhhh sangat tidak sempat untuk menulis di blog ini. Minggu-minggu yang sibuk. Baru sampai dari Ipoh, bersiap2 pula untuk ke Scriptory Box. Sibuk sungguh sebelum tiba masanya untuk kembali ke pejabat, sama ada slow down atau pun jump up high. 😀 Apa yang dalam perancangan saya untuk masa terdekat ini: Majlis Pelancaran FAMEkids pada 8… Read More »

[iPad MySuperKids] Hadiah Juri aka Pengadil

Kalau boleh, saya perlukan 3 juri or pengadil tolong saya review semua hasil peserta. Kalau tadek, aku sorang je la gamaknya, huhu. Nah, ciri-ciri juri atau pengadil yang saya perlukan seperti yang anda habis baca di sini. In a nutshell, need someone yang outspoken. Peluang ini terbuka kepada semua; termasuk peserta atau bakal penaja. Tapi,… Read More »

[iPad MySuperKids] Ciri-Ciri Juri/Pengadil TERBONGKAR

Mula-mula ingat nak tutup dah sesi audition ni. Tapi peserta kelihatan macam baru habis gear 3, dan tak sabar nak masuk gear 5. HeHe… I told u, yang susah tu post no 1. Lepas-lepas tu u don’t even notice its coming! Some kontroversi baru nak mula but sempatkah ia menjadi lebih hangat? I can see… Read More »

[iPad MySuperKids] Kuantiti vs Kualiti Audition

Ada yang bertanya “Mommy Lyna nakkan kualiti atau kuantiti artikel untuk audition?” Saya dah reply dah emel orang ni, tapi nak share serba sedikit panduan ringkas ni agar semua pembaca MySuperKids dapat faedah. Saban hari kita pasti pernah dengar orang cakap camni, “Buat apa nak anak ramai, yang penting sekarang kualiti”. Padahal phobia penat jaga… Read More »

[iPad MySuperKids] Audition Review Preview

Terima kasih kerana sudi menyertai contest iPad MySuperKids ni. Dengan artikel yang berkualiti, saya kira persaingan jadi semakin sengit saban hari. Juga sangat terima kasih kepada yang dah siapkan beberapa entri untuk sesi audition ni. The more you write, you’ll find yourself progress bila you look back at previous artikel. Dan lebih cepat anda progress,… Read More »

[iPad MySuperKids] Bila Audition Nak Tutup?

Memang banyak jugak orang tanya bila audition iPad MySuperKids nak tutup. Banyak consideration yang saya perlu ambil kira sebelum tutup peluang audition ni. Pertama, saya perlu pastikan sesiapa yang dah daftarkan nama nak join contest dalam artikel sebelum ni dah sedia maklum yang audition dah mula. Setakat hari ini hanya 60% je yang dah bukak… Read More »

Fahry Naik Tangga

Ini adalah clip video yang sempat saya rakam. Abaikan suara latar yang “Nak belajar kat TV” tu. Fahry sekarang menghadapi kesukaran yang amat dahsyat dalam hidupnya. Kaki palsu lama dah patah, kaki yang baru tak siap2 lagi! Stress member… Orang nak jalan, nak lari pun tak bulih. Tapi keadaan serba kekurangan (tolong jangan salah anggap,… Read More »

[iPad MySuperKids] Grafik Designer WANTED

Saya perlukan banner untuk giveaway iPad MySuperKids. Kalau ada sesiapa kenal grafik designer yang bagus2, sila kenalkan mereka di sini. Atau, kalau anda sendiri rasa boleh design, propose je kat sini. Saya ada kenal beberapa grafik designer untuk keperluan sebelum ini. Tapi kali ni saje nak buka peluang kepada orang lain (jika ada yang berminat… Read More »

iPad Percuma (Bernilai RM1549) – Pembaca MySuperKids

Saya baru cash out duit Nuffnang. Alhamdulillah, duit Nuffnang kali ni adalah yang paling lumayan. Lebih memberangsangkan, pendapatan tertinggi ini tanpa advertorial. Dan sebagai tanda penghargaan kepada semua pembaca blog MySuperKids, ingin saya kongsikan sebahagian daripadanya kepada pembaca bertuah… … dalam bentuk iPad! iPad memang best. You may call me Apple geek or freak tapi… Read More »