Tag Archives: anak kurang upaya

Perkembangan Anak Pramatang Saya | Happy Birthday

Alhamdulillah, genap 3 tahun usia Fahry. Melihatnya pada hari ni membuatkan saya lupa keadaan dia 3 tahun yang lalu. Lemah, rapuh (fragile?), kecil… dalam inkubator dengan wayar dan gauze di sana sini. Tersentuh naluri keibuan gitu 😀 Masa tu, kalimat sabar tak henti2 saya terima. Alhamdulillah menguatkan semangat. Maklumlah, bukan je dapat anak pramatang, siap… Read More »

Lagu Namunku Punya Hati – Hina Golongan Istimewa

Sesiapa yang follow status saya di FaceBook dah maklum agaknya dalam minggu ni saya duk meroyan dengan lagu nan satu ini. Namunku Punya Hati dendangan Revolvers. Sebelum ini (sebelum memiliki Fahry) saya pun sama macam mereka (tak sensitif dengan lagu ini), tapi bila punya Fahry dan mengenali insan-insan istimewa yang lain, lagu ni nampaknya ada… Read More »