Tag Archives: aktiviti anak-anak

PlayGroup di Genius Baby on Board

Playgroup adalah satu aktiviti yang tak asing lagi di kalangan ibu bapa moden. Apakah pula playgroup di Genius Baby on Board? Haa tu la nak cerita ni. Selepas berminggu2 playgroup ni dijalankan oleh my friend, Watie, akhirnya sampai juga kami anak beranak ke GBOB office yang cuma terletak di tingkat atas Scriptory Box, Wisma Bling… Read More »

Aktiviti Menarik Bulan Januari

Tahun baru 2011 membuka lembarannya dah dekat seminggu. Ramai yang dah list perancangan untuk tahun 2011 ni. Dijangka lebih banyak cabaran dan dugaannya… mana taknya awal2 tahun RON97 dah naik harga lagi. Belum masuk minyak masak yang tiba2 MIA 🙂 Apa aktiviti menarik bulan Januari anda? Kalau dah full, wah itu sudah bagus. Kalau masih… Read More »

1SuperKids Club House Launching & Family Day – Behind The Scene

Saya (dan para committee) akan buat announcement rasmi dalam sedikit masa lagi. Ramai yang bertanya Family Day apa? Untuk blogger je ke? Siapa yang anjur? Apa yang menarik? Ceritanya macam ni… my partner in business, Kay (www.thesohomom.com) and will open the headquarter of the business venture di Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Puchong (bersebelahan Bandar… Read More »