Selebriti Untuk FAMEkids dan Bling Lustre Anniversary

By | May 3, 2011

Penatnya hari ni menguruskan benda2 semua segala ni *phewww*

Saya takut sebenarnya nak letak kat sini, takut nanti mereka tak jadi datang dan mengecewakan yang hadir.. tapi marilah kita sama2 berdoa agar mereka dapat datang ๐Ÿ™‚

Insya-Allah, khas untuk FAME families dan semua pengunjung Bling Luste 1st Anniversary, kami bawakan…

farah deeba

najlah ishak

nawar anisah

..dan kemungkinan besar…

mirwana

hasnida hanim

norliza

dan ramai lagi dari

tv3

Dan jangan terkejut kalau…

david teo

juga…

mawi

… turut sama!
*ada lagi selebriti yang dalam list, akan kita senaraikan nanti pula ๐Ÿ˜‰

Saya tak main-main!

Siapa kata tak best jadi insan istimewa… ramai yang prihatin untuk turut sama-sama turun dan meraikan mereka.

Anda bagaimana? ๐Ÿ˜€

Saya ucapkan berbanyak terima kasih kepada para sukarelawan dari Yoyooh! dan teman saya Mira yang sudi menghulurkan tangan untuk membantu kami dalam misi ini. Misi yang agak mustahil nih! Saya bukan tak pernah handle event besar tapi itu masa zaman sekolah dan universiti… tak ada suami dan anak-anak. Sekarang ni memang boleh crack kepalaku! Tapi syukurlah dengan pengalaman yang lepas-lepas, tak adalah rasa janggal. Dan pastinya support dari family.

Tiba2 event yang nak buat kecil-kecilan saja jadi macam Jom Heboh pulak. Tapi jangan salah faham. Mereka bukan datang untuk konsert (kecuali kalo Mirwana ke Mawi (Mawii???) nak nyanyi, amat2lah dialukan, bukan?), tapi untuk sama2 meraikan dan melihat kelancaran program FAMEkids ini. Malah Mirwana sangat2 excited untuk bersama-sama kami kerana mereka memang suka aktiviti charity sebegini dan Saudara Akmal dari kumpulan ini merupakan seorang tenaga pengajar kepada anak2 istimewa tentang pelbagai jenis skill. Kebetulan pula beliau mengajar di sekitar Puchong.

Mungkin dah takdir Ilahi ๐Ÿ˜€

Kami masih mengalu2kan sekiranya ada pihak yang nak sponsor apa-apa untuk majlis ini. Semoga menjadi investment yang tak perlu risau akan untung-rugi sebab insyaAllah akan sentiasa beruntung hendaknya ๐Ÿ™‚

*gambar google je betapa tidak sempatnya saya tika ini.

4 thoughts on “Selebriti Untuk FAMEkids dan Bling Lustre Anniversary

  1. nisa

    saya angkat tangan hadir sama ye. suami saya tany nape semenjak 2 menjak ni sy suke sgt pegi event cm ni walaupun tak kenal sape-sape. Saya ckp sy nak kenal org2 yg hebat mcm mommy lyna, watie, farah dan ramai lg. walaupun u all tak femes mcm celebrity tp u all yg buat pemikiran sy berubah. semoga event ni berjaya
    nisaยดs menulis tentang ..Runtun Hati Ini My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge