Red Kebaya Untuk Anak Perempuan Kecilmu

bling girl 1bling girl 2

Sorry for the skill of lower-than-amateur cameraphonelady :D

Ini adalah kebaya. Ye la takkan gaun pulak.

Kebaya ini adalah untuk kanak-kanak perempuan 1 tahun ke atas. Adakah anda berkenan untuk mengenakan kebaya ini kepada anda perempuan anda yang comel? Mahukah anda tengok anak comel anda bergaya dengan kebaya yang bling-bling ini?

Sekarang ni bukan macam zaman dulu2 dah. Saya first time pakai kebaya masa Tingkatan 5. Tu npun bangga habis dapat pakai kebaya, rasa macam dah dewasa :D ahaks. Sekarang ni baju budak2 semua dah stail macam orang dewasa. Begitu jugak dengan kasut, sandal… memang boleh je satu pattern mak dengan anak perempuan, ayah dengan anak lelaki.

Dekat2 musim cuti hujung minggu yang panjang (Thaipusam, Chinese New Year, Maulidur Rasul) dan cuti sekolah bulan Mac ni, mesti banyak jemputan kenduri kahwin kan? Kalau mak-mak atau makcik-makcik pergi kenduri dengan anak/anak saudara bersedondon pakai kebaya, mesti menarik kan?

Bayangkan saja anak perempuan kita anda yang mungil dan cute tu berkebaya, mesti nampak manis! Kalau takde anak gegirl pun just imagine je la… anak sedara ke… Aduhai comelnya.. Kecik2 lagi dah pandai bergaya macam Mak Dara gitew~

Sayangnya saya takde anak perempuan (lagi). kalau tak saya boleh jadikan model :D

*teaser Entry for February sale*

16 thoughts on “Red Kebaya Untuk Anak Perempuan Kecilmu”

  1. saya x beerapa suka anak pakai kebaya muda2…bila dah darjah 5 6 tu kira ok skit. budak2 lebih manis pakai kurung cotton,nmpk sesuai umur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge