Peluang Buat Duit Dengan Blog Anda

Pengumuman ringkas…

Saya ingin membuka peluang buat duit dengan blog anda. ya, blog yang anda sedang tulis sekarang ni lah.

Sesiapa yang berminat untuk menulis advertorial bagi produk-produk di bawah:-

1. Produk vitamin semulajadi
2. Program latihan keusahawanan
3. Pakaian menyusu
4. Barangan bayi (barut, cloth puzzle)

Sila email kepada saya di mommy[@]fahry.net dengan butir2 berikut:

Nama :
Email :
URL Blog :
Genre Blog :
Unique Visitor Sehari/Sebulan/3 bulan :
Pageview Sehari/Sebulan/3 bulan :
Estimated Price Range (untuk bayaran advertorial) :

Terima kasih :)

Alang2 tulis blog tu kalau dapat buat duit dengan blog kan menarik juga :D

39 thoughts on “Peluang Buat Duit Dengan Blog Anda”

    1. mai lah…

      mmg nak buka peluang untuk yang rasa ‘UV tak tinggi sangat’ pun

      blogger hebat2 mana ler pandang advertorial cikai ni. hehehe. depa tu company besar2 berebut nak suh tulis advertorial :)

  1. salam kenal..
    saya sesat ke sini dr blog Fara.sebenarnya tak paham langsung psl bende ni.tp sbb ramai org komen dan letak nama blog ..saya pun nak buat jugak la..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge