Peluang Buat Duit Dengan Blog Anda

by Mommy Lyna on September 7, 2011 · 39 comments

Pengumuman ringkas…

Saya ingin membuka peluang buat duit dengan blog anda. ya, blog yang anda sedang tulis sekarang ni lah.

Sesiapa yang berminat untuk menulis advertorial bagi produk-produk di bawah:-

1. Produk vitamin semulajadi
2. Program latihan keusahawanan
3. Pakaian menyusu
4. Barangan bayi (barut, cloth puzzle)

Sila email kepada saya di mommy[@]fahry.net dengan butir2 berikut:

Nama :
Email :
URL Blog :
Genre Blog :
Unique Visitor Sehari/Sebulan/3 bulan :
Pageview Sehari/Sebulan/3 bulan :
Estimated Price Range (untuk bayaran advertorial) :

Terima kasih :)

Alang2 tulis blog tu kalau dapat buat duit dengan blog kan menarik juga :D

{ 39 comments… read them below or add one }

sahrom September 7, 2011 at 3:25 pm

wah…sesuai utk blog yang punya UV yang tinggi..
blog saya ciput je huhuuhuhh
sahrom´s menulis tentang ..Saya, Hadiah Raya dan Penerima APC 2010….My Profile

Reply

Mommy Lyna September 7, 2011 at 3:39 pm

tak semestinya :)

Reply

anastasyea September 7, 2011 at 3:50 pm

Menarik ! (“,)
anastasyea´s menulis tentang ..Aqasha Kini Bergelar Seorang Bapa !My Profile

Reply

baby September 7, 2011 at 5:47 pm

menariknyeeeeee.. saya dah emel ye..
baby´s menulis tentang ..Inilah Projek Mega Saya & En. Papa!! Our New House!!My Profile

Reply

wafi nong chek September 7, 2011 at 6:14 pm

macam menarik jer…boleh buat side income ni. Tak salah mencuba kan

Reply

Azlin Rahman September 8, 2011 at 2:24 am

Alahai.. bestnyer la…

Saya masih bertatih.. So, kene la belajar dului selok belok ni.. barula boleh kalau nak tambah advertorial ni.. Kene banyak belajar dari yang pro ni… :)
Azlin Rahman´s menulis tentang ..Persediaan untuk Menyusu (pt. 1)My Profile

Reply

Rai September 8, 2011 at 8:51 am

lyna,
biasa berapa charge untuk advertorial? pernah gak teringin nak bayar org.. bukan saya nak buat..hehe..saya mmg tak reti menulis sangat…
Rai´s menulis tentang ..Bila anak pandai pangkah memangkahMy Profile

Reply

Nur September 8, 2011 at 1:12 pm

lyna, kalau cam blog akak yg traffic tak tinggi bley ke?
Nur´s menulis tentang ..Pais Ikan PatinMy Profile

Reply

Mommy Lyna September 9, 2011 at 11:34 pm

boleyyy

Reply

sohomamas September 8, 2011 at 2:52 pm

menarik ni..saya nak cuba lah..hik..hik..
w’pun x reti ..x salah i cuba kan..hehehe
sohomamas´s menulis tentang ..Cek Nuffnang Dah Tiba…Alhamdulillah.. i teruja BebMy Profile

Reply

Mommy Lyna September 9, 2011 at 11:34 pm

mehlaaa

Reply

NUR September 8, 2011 at 9:53 pm

ML..
Nak Cuba Nasib Boleh Ke?.. Paling minimum traffic berapa baru leh join dear?..
NUR´s menulis tentang ..Kalau Tak Nak Bayar Tax Tak Payah Gunala..My Profile

Reply

Mommy Lyna September 9, 2011 at 11:31 pm

boleh.. takde minimum :)

Reply

zaki September 8, 2011 at 10:49 pm

kalau blog yang baru 4 bulan pun bleh jugak ke kak….. kalau diterima saya pun nak join jugak….

Reply

syu90 September 10, 2011 at 12:26 am

nak try laa…
tp UV x tggi sgt pon..huhu~

Reply

Mommy Lyna September 10, 2011 at 12:56 am

mai lah…

mmg nak buka peluang untuk yang rasa ‘UV tak tinggi sangat’ pun

blogger hebat2 mana ler pandang advertorial cikai ni. hehehe. depa tu company besar2 berebut nak suh tulis advertorial :)

Reply

syu90 September 10, 2011 at 2:49 pm

aah..btol tu..
syu dah send emel tau sis..
syu90´s menulis tentang ..internet yang slowMy Profile

Reply

Tuty Rahiza September 10, 2011 at 3:06 pm

salam ML,

mcm mane nak cek unique visitor tu>?? teringin gak nak tau value blog sendiri..btw, sy guna blogspot sbb tak berjaya nak guna wordpress
Tuty Rahiza´s menulis tentang ..Sekilas Fakta : GLA & KesuburanMy Profile

Reply

Mommy Lyna September 10, 2011 at 4:25 pm

Ada nuffnang kn? Kat Dashboard analytic dia bulih check.

Reply

zuls September 13, 2011 at 5:58 pm

nak hantar blog kita rasa segan pula, unique visit tak tinggi.
zuls´s menulis tentang ..5 Powerful Saving Money Tips From My FatherMy Profile

Reply

Mommy Lyna September 15, 2011 at 7:08 pm

Elelelelele~

Reply

nini September 15, 2011 at 10:21 am

nak jugak…. boleh? :)
nini´s menulis tentang ..~ Check List For New Born Baby ~My Profile

Reply

Mommy Lyna September 15, 2011 at 3:50 pm

bole, sila hantar borang :)

Reply

maz September 18, 2011 at 10:13 am

tertarik nak cuba..tp blog sy ni buleh ke? heheh

lg satu, estimated price tu..blog owner ke yg letak? tq
maz´s menulis tentang ..Makanan Orang Bugis Di Pagi RayaMy Profile

Reply

bardboo September 22, 2011 at 9:49 pm

menarik…masih terbuka lagi ke? berminat utk pakaian menyusu.. =)

Reply

Harfiz@Bizstudent October 10, 2011 at 9:18 pm

Wah! peluang best ni….
Harfiz@Bizstudent´s menulis tentang ..Mudahkah Berblogging?-Kenapa Harfiz masih menulis ?My Profile

Reply

Ummi Hanie October 12, 2011 at 11:04 am

menarik … akan dipertimbangkan ;)
Ummi Hanie´s menulis tentang ..Segmen : Kenapa nickname saya begini ?My Profile

Reply

puanbee October 21, 2011 at 1:30 am

best ..saya nak ! agak2 diterima ka ? hehehe
puanbee´s menulis tentang ..Sinopsis filem Apa Tengok-Tengok 27 Oktober 2011 Di PawagamMy Profile

Reply

zuls October 25, 2011 at 12:59 pm

terasa macam nak cuba jugalah..
zuls´s menulis tentang ..Denaihati Free Prepaid TopupMy Profile

Reply

irfa November 4, 2011 at 12:42 pm

salam kenal..
saya sesat ke sini dr blog Fara.sebenarnya tak paham langsung psl bende ni.tp sbb ramai org komen dan letak nama blog ..saya pun nak buat jugak la..

Reply

irfa November 4, 2011 at 12:43 pm

eh lupa..blog saya happyirfa.blogspot.com

Reply

naqiuddin November 14, 2011 at 6:21 pm

saya budak baru nak belajar.mohon tunjuk ajar daripada otai..

Reply

ZarinAziz November 16, 2011 at 4:31 pm

berminat tp blog saya x meriah dan x byk n3….visitor apa lg

Reply

Jai January 29, 2012 at 12:30 pm

Salam.. Boleh join lagi ke ni?

Reply

syu90 February 5, 2012 at 1:55 am

dah emel hari tu..tp x dpt feedback lg smpai skang..

Reply

Mommy Lyna February 7, 2012 at 12:36 am

Jgn risau syu akak take note. cuma kena wat berperingkat ^__^

Reply

Nur Suzana Laily March 21, 2012 at 10:19 am

salam.. mcm mana nk buat blog ek?? dh byk kali cuba tp, x jadi pun.. tolong.. help me.. (nur)

Reply

aza March 31, 2012 at 4:59 pm

asalam sis, hehe klu dari brunei cana kan belajar tu sis?
aza´s menulis tentang ..Dulu saiz 34 now 29!My Profile

Reply

Ajumohit September 29, 2012 at 7:18 pm

Ada lagi ke ni? Saya dah emel details ye tq
Ajumohit´s menulis tentang ..Adam dan Hawa Episod 19 dan 20My Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: