Pegi London Shopping Harrods

By | May 28, 2010

Konon2 nye laaa… Shopping Harrods konon 😛

Agak2 semua barang kat designer outlet KLCC lambak kat sini. Sekali sekala datang, layan je la kan masuk Harrods. Gedung membeli belah mewah terkemuka, padahal kat Malaysia shopping kat Giant pun berkira.

London 294

Pegi Harrods bole naik tube ke Knightbridge. Sebelah bangunan dia je station underground ni.

harrods 

Tapi kami naik bas. Hehe. Boleh tengok pemandangan.

harrods

Harrods!

lady diana

At Memorial Diana & Dodi

 diana

 harrods 

Tak tau la apsal Hafiy suka sangat gaya gitu. Baget kacak la tu.

harrods

Gambar curi dalamHarrods sebelum kena sound 😛

food harrods

Kedai makan depan Harrods. Harrods punya jugak.. ada macam2 jenis makanan, sushi, Melayu, Indian, Indonesian, English, Lebanese…

Out of my league la Harrods ni. I am not wearing branded outfits, neither designer handbag nor shoes. No imported China. No makeup. No. Nothing. Tapi saya minum teh 😀

London 313

Shopping jugak lah 😀

London 651

Cuma beli Teh Harrods untuk sanak saudara dan diri sendiri

  London bus 

Serta bas double decker untuk anakanda tercinta

Takpe2, nanti saya berjaya besok saya beli Harrods tu 😛

Kat KLCC & KLIA pun ada outlet Harrods tapi nak jengah pun tak berani hahaha. Sini takpe, pelancong kan 😛

*takut2 plak nak tulis entry ni sebab di luar kawasan radar.

14 thoughts on “Pegi London Shopping Harrods

  1. isabelle

    btw, i am gonna change my blog address to very soon. will let u know the new one.
    xnak announce kat blog sebab nak elak certain silent readers tau.hehe
    .-= isabelle´s last blog ..Jahil di surau =-.

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      jangan lupe inform OK! 😀

      ini adalah amaran

      Reply
  2. isabelle

    btw, i am gonna change my blog address to very soon. will let u know the new one.
    xnak announce kat blog sebab nak elak certain silent readers tau.hehe

    Reply
  3. knv

    bajet kacak? hahahahhaha! sesuai la tu fahry, kan? mommy jangan jeles ek?

    tak beli ke cookies2 harrods yang comel2 tu?

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      tak beli sebab takut sayang nak makan. hahahaha.

      Reply
  4. emmachann

    lyna, betul tu, kt klcc mmg tak berani nak masuk pun Harrods, coz kat sini salesgirl double standard sket,.. kat UK tak kisah pun..

    anyway, i’ll be going to London soon, tgh pikir 2 kali nak bawak ke tak stroller dia ni.. huhu.. kesian pulak budak kecik ni kalau nak tido nanti..
    .-= emmachann´s last blog ..Spike! =-.

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      bawak je stroller hehe. bile2 bole guna.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge