Nak Cuti Dengan Proton Amazing Holiday.. Nak!

By | November 14, 2011

Tahun ni kami dah rancang nak cuti-cuti Malaysia sambil melawat ‘anak-anak’ dan ‘cucu-cucu’ saya di serata Malaysia. Melawat sambil coaching kata orang 😀 2-in-1 gitu. So, get ready anak susu eh, anak cucu saya di serata Malaysia, we are coming!!!

Sambil-sambi l duk survey destinasi bercuti yang menarik, tup-tup terjumpa info tentang ‘Proton VIP Amazing Holiday’! Menarik sangat hadiahnya…!

amazing holiday proton

Best tu!!!

amazing holiday

Dream vacation.. macamana agaknya ya. Dream vacation saya ialah dapat tidur dalam keadaan aman dan nyaman 😀 Uhuhuhu. Dan bau hotel yang sedap 😛

Uhuhu, tengok balik prize dia… semua hotel mahal-mahal tu kan.Seronoknya kalau dapat..

Sebelum ni kami jalan-jalan on budget je.. Yelah, duit tu reserve untuk benda lain kan. Kalaulah dapat tido free kat hotel best-best siapa taknak!

Kalau menginap di hotel mahal-mahal pun on business purposes, memang takde dream mana la sebab balik tidur je dan dah penat, nak tengok TV pun tak ada selera. Hmm.. teringin sangat nak holiday dengan suami dan anak-anak di tempat best-best. Yang penting, bilik yang luas dan ada aktiviti menarik sekeluarga 😀

Hmmm.. menarik ni kalau dapat vacation free…

OK tak arrr.. kalo try luck dengan Proton VIP Amazing Holiday ni.. saya ni jarang menang contest . Tapi.. mana la tahu kan.. hehehe kot rezeki ke. Tuah ayam Nampak di kaki. Ape kata anda? Huhuhu. Lagipun saya bukan Proton driver.

Eh tapi… tengok kat sini katanya bukan Proton owner pun boleh.

amazing holiday

Wow! Kalau macam ni kena ajak suamiku tercinta test-drive PROTON Inspiralah weekend ni! Bole bang? Hehe. Kena ajak dia sebab dia yang drive 😛

Apa ye soalan dia (berangan..). kena study pasal Proton ke? Uhuhu.

Acik semua kalau nak follow kitorang jom jengah http://www.protonvip.com .Cepat-cepat! Meh la meh la, kita try luck mana tau dapat gi holiday sama-sama 😀

One thought on “Nak Cuti Dengan Proton Amazing Holiday.. Nak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge