More Super Kids!

By | August 8, 2010

This third pregnancy so far a smooth sailing ones. I had no morning sickness, just unbearable fatigue throughout this 7 weeks journey.

Abiy has full opportunity to take care of this one, since he had none with Fahry, when we stayed apart (I was staying in KL while Abiy was staying in Miri).

According to conception calendar, this one might be a baby girl.

Altough this pregnancy is ‘accident’ ones, but it completes my wish 🙂

I always said to Abiy “Third baby after Fahry can walk and Hafiy can read”.

Now Fahry is walking and Hafiy is reading!

Category: Third Pregnancy

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

32 thoughts on “More Super Kids!

    1. Mommy Lyna Post author

      hihihi

      u didnt noe bcoz i didnt tell you
      huhuhu

      tak sempat nak announce kat GBS lah.. jumaat haritu br confirm , pastu PC semua kena cabut sbb ofis ada pindah randah 🙂

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      TQ ain

      hopefully it’s a SHE hehe amiin

      kemaruk nak baby girl nih

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      accident sebab plan untuk belum mengandung lg, tp ternyata Allah taknak tunggu2 untuk memberikan kami rezeki (adeh, ayat tak tahan)

      Reply
  1. Anip

    tahniah..hehe..
    .-= Anip´s last blog ..Ditampar bapa sendiri hanya kerana ingin memakai tudung =-.

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      macam eksiden di depan gate hospital? hihihihi 🙂

      Reply
  2. Ummi Hanie

    tahniah k.lyna !

    accident giteww…ahakss ! *ntah ape dlm pikiran nakalku…hehehehe :p

    me plak baru je wat prgnancy test,alhmdllh masih negative..alhmdllh plak ye..patut alhmdllh kalo positive..ye la,nak kasik bernafass skett…baru ler mari no.5 pulok ;p

    take care !

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      dia suh pause jap, tunggu kami2 ni dulu nak hambat Ummi Hanie 🙂

      Reply
  3. lydzar

    lyna, sy pon ada bgtau cik abe saya satu hari dulu, “tunggu la Hadif pandai buang pampers dia kt tong sampah sendiri dulu, baru la peknen..”

    sekali baru je 4-5kali dia pandai bukak tutup tong sampah dan buang sampah (pampers dan semua2 yg diarahkan dibuang dlm tong sampah) terus makbul kata-kata itu.. huhuhu

    Reply
  4. dlynna

    Congrats Lyna! Moga termakbul hasrat nak dapat baby girl! 🙂

    Reply
  5. Sarah

    hihi..lawakla tereksiden lah pulak…xpe momy lyna…teruskan..
    Rezeki tu…..Congrats…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge