Apa Update Terbaru MySuperKids

By | May 2, 2011

Wahhhh sangat tidak sempat untuk menulis di blog ini. Minggu-minggu yang sibuk. Baru sampai dari Ipoh, bersiap2 pula untuk ke Scriptory Box.

Sibuk sungguh sebelum tiba masanya untuk kembali ke pejabat, sama ada slow down atau pun jump up high. 😀

Apa yang dalam perancangan saya untuk masa terdekat ini:

  • Majlis Pelancaran FAMEkids pada 8 Mei 2011 di Wisma Bling Lustre.
  • Majlis Ulang Tahun Wisma Bling Lustre 8/5.
  • Mengendalikan kelas bisnes untuk ibu pada 14/5.
  • Menyediakan stok susu sebelum kembali bekerja pada 18/5.
  • Menghadiri conference Shaklee di Palace of Golden Horses pada 23/5.
  • WAHM talk pada 28/5.
  • Tak termasuk perkara2 yang perlu dibuat setiap hari atau setiap minggu.

Agak padat juga. Entah bagaimana lah saya nak hadapi semua tu, sekarang ni situasi dah berbeza. Dulu 2 anak je, sekarang 3! OK saya mesti boleh! Boleh!

Dan ada satu benda yang tertangguh yang perlu saya kembalikan….

ipad percuma

Ya!!! Itulah dia contest iPad yang menyepikan diri beberapa ketika. Kini akan kembali menemui anda 😉 Pasti lebih hangat!

Saya ada satu cadangan… Boleh ke kalau saya tukarkan iPad tu kepada benda lain?

Boleh?

OK tak?

Benda apa?

Hmmm….

Benda ini….

.

…..

…….

…..

.

ipad 2

Macamana?

Dah sedia untuk lebih cabaran bagi mendapatkannya???

11 thoughts on “Apa Update Terbaru MySuperKids

  1. nadiea omar

    OMG!!! hahahahahahahaha setuju jer….

    *ruginyerrrr aku tak join aritu…. huhuhuhu*

    Reply
  2. Sikulat

    Ipad 2 as ganjaran mmg terbaek tapi harap maintainkan contestan aritu sbb penat aih kami pulun (yok yok ooo aje) hehehehe..or ape kata what 2nd contest ke .. Lalalalala

    Reply
  3. Dara_Pingitan

    so apa cerita pertandingan ni? masih belum berjuri lagi kah? bila tarikh tutupnya?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge