Hard Rock Hotel Penang, Melepas…

By | January 11, 2012

Ingat tak hari tu saya ada tulis tentang Proton Amazing Holiday? Alah… Rupanya dah running dan saya pulak sibuk (konon) sampai lupa nak participate

hard rock penang

Hadiahnya tu.. yang kami nak sangat – pergi bercuti! Suami saya dah lama berangan nak ke Hard Rock Hotel Penang. Ye lah… nak pegi sendiri tu bukannya senang-senang je. Hehe. Kalau satu malam RM20 takpe, malam ni jugak saya pegi. HuHu.
Jealous la tengok diorang ni..

amazing holiday
1st round winner Kong Pooi Yee and her partner

amazing holiday
Rosliza Abu Bakar from Klang, one of PROTON’s Amazing Holidays recipient in round 1

winner
No PROTON, but still a winner! Chee Sook Fun, a 2nd round recipient of PROTON’s Amazing Holiday!

proton amazing holiday
Rizalman Shahbandra from Putrajaya, a winner in PROTON’s VIP Amazing Holidays contest.

amazing holiday

Second Round Winner of PROTON’s Amazing Holidays competition, Zamri Abdul Malek

Yang jadi jealous tu antara diorang tu ada yang dapat hadiah 3 hari 2 malam kat Hard Rock Hotel Penang, destinasi idamanku.. huwaaa. Walaupun saya tak menggunakan jenama proton sekarang ni, tapi sejak 2 tahun lalu memang duk bawa Proton Waja ke sana-sini.

Tapi sekarang si Waja dah balik kepada tuan punya…

Apa kata kita menjamu mata T__T dengan gambar2 percutian diorang ni

proton holiday
hard rock penang
hard rock penang

Menarik sangat contest-contest macam ni, walaupun Proton yang menaja tapi semua orang berpeluang nak memang. Kalau owner Proton lagilah menarik, sebab ada My Proton Makeover program.. kalau memang dapat full makeover. Makeover macamana tu?  mungkin boleh cat gambar Optimus Prime satu kereta kot?

Ala.. stress pulak rasanya. Nakgi Hard Rock Penang 🙁
hard rock penang

Aci tak ajak je husband pegi. Dia yang bayar 😀

BTW jom LIKE page Proton, best! www.facebook.com/protoncars

3 thoughts on “Hard Rock Hotel Penang, Melepas…

  1. haiza

    bakal pg this april..thanks proton…tengok gmbr pon cm seronok je..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge