Hafiy Model Sarakids dalam Harian Metro 1 September

By | September 1, 2010

Hafiy jadi model? Hahaha. Kecoh saja ibu ini.

Hari tu kan ada cakap Hafiy pegi shooting di Sarakids untuk Hari Raya. Hari ni keluar dalam Harian Metro. Sekadar menyemak je tapi bolehlah jual, besau apa gambaq dengan Cik Sara & Syasya puteri Puan Farah ni.

Ini adalah baju raya Hafiy. Di hari raya kelak kalau terlihat budak sebijik sebegini itu memang sah lah anak saya. Hihihi.

Hafiy model budget handsome. Lepas tu bole pulak tersengih2. Saya tengok model budak2 lain siap melompat2 lagi tapi Hafiy macam itu saja. Ada gaya jadi model Dunhill nih (saya & kawan2 semasa sekolah menengah menggelarkan budak2 lelaki yang kacak & kontrol handsome sebagai model Dunhill).

Entry ni sekadar nak promo anak saya kepada brand2 lain yang sedang mencari model kanak-kanak. Ahahaha, melawak je… Promo Sarakids yang memang dah glamour ni. Dah lama saya tak ke sana, dah jadi one stop parent child centre, macam2 ada di sana. Kalau nak beli baju raya tu, anak-beranak boleh shopping.

Bling Buubies pun ada di sana!

Kunjungi Sarakids ya dan jangan lupa beli harian Metro hari ini (1 September) untuk tips berhariraya bersama baby dari Sarakids!

RM1.50 je. Saya dah SMS makcik pakcik sepupu sepapat suh beli sebab ada Hafiy. Hahaha. Overrrrrr.

Category: Hafiy Tags: , , ,

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

28 thoughts on “Hafiy Model Sarakids dalam Harian Metro 1 September

    1. Mommy Lyna Post author

      hahahaha. celebrity lah sangat. satgi ada temujanji dengan Oprah ni nak interbiu kwang kwang kwang

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      oooooohhhhh hari shuting tu xmo bukak baju melayu dia. sampai skg i kena sorok kalo tak asal nampak je dia nak pakai.

      Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      Headline : SAYA TIDAK KEJAR POPULARITI – Hafiy model yang sendang meningkat naik

      muahahhaha

      koyyaaaa

      Reply
  1. mrsnik@meah

    haha..tak tahan..model dunhill..ingat lgi kan mung benda tuhs…mmg x bole bleah mase mu bui sabun kerawat kt mija..model dunhill merangkap anak ikey tuhs..haha…ape pon hafiy mmg encem..falah kena duk kl nih, br senang nak glamer..haha..

    Reply
  2. mokngoh kedoh (sila percaya)

    hensemnye cucu sedara mokngoh…keliling awek…
    kelik rayo dok?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge