Hadiah Hari Bapa Malaysia 20 Jun 2010

by admin on June 16, 2010 · 0 comments

Sayang bapa? Sayang bapa anak kita?

Berilah sesuatu untuk mereka sempena hari bapa ni, yang tak boleh nak ditukar ganti dengan apa-apa pun dah kat dunia ni. Apa dia tu? KESIHATAN!

Hadiahkan Set Hari Bapa untuk suami, bapa, bapa mentua, datuk, abang, atau sesiapa saja bapa yang sangat bermakna dalam hidup kita.

set 1(sesuai untuk kolestrol,jantung,smokers,kesihatan lelaki,antioksida,kulit)

mengandungi B Complex+Vita-C+Vita-E = RM90

set 2 (set diet, kolesterol)

1 fiber+1 lecitin = RM100

set 3 (set tenaga, sendi, tulang, saraf)
B complex +ostematrix = RM120

set 4 (set imuniti & antibodi & kesihatan jantung)

Vita-C + vita-E = RM220

hari bapa

Jikalau tahun2 lepas kita memberi mereka jam atau tali leher atau perfume, tahun ni bolehlah buat kelainan. Bukan untuk orang lain, untuk kita dan keluarga kita juga.mestila kita nak ahli keluarga kita sihat, ceria dan bahagia kan?

Set ini dilengkapi dengan kotak hadiah comel, riben (mungkin hanya pita riben sahaja jika dipos, takut penyek) dan kad, serta HADIAH ISTIMEWA yang akan saya umumkan nanti.

Anda boleh pilih sama ada diposkan terus kepada yang tersayang atau poskan kepada anda (terhad kepada area KLCC sahaja).

Berikanlah hadiah yang cukup istimewa ni untuk yang tersayang. Tie, pen, semua boleh beli hari2 tapi kesihatan tak boleh tukar ganti.

Untuk order sila email ke sauberlina[at]gmail.com.

http://i297.photobucket.com/albums/mm224/sauberlina/jun2106.jpg?t=1276586626

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: