Cute Baby Contest

OK, this is (click the above picture for details) the contest I mentioned, organized by Mama_Aqish. Closing date 19 April. Well, let’s go..

Fahry

  • mask of zorro the movie

Apa Yang Menarik Tentang Fahry…

  1. Nama dia Fahry, ala-ala Ayat-Ayat Cinta gitu… (Fahri).
  2. Walaupun dah 4 bulan umurnya tapi saiz badan kecik aje, macam baby sebulan.. sebab dia premature.

    download shrek

  3. Dia suka main dengan abang dia tanpa banyak bicara.
  4. Dia hensem. Dah dah…..
  5. Dia comel macam Nemo (Finding Nemo). Dan ada ciri-ciri yang ada pada Nemo tu sama macam dia. Hehe. Siapa tengok cerita Finding Nemo & tahu tentang Fahry mesti boleh agak apa dia bendanya… (Wah, ni bagi idea buat pertandingan teka-teki ni : Selain sama-sama cute, apakah persamaan Fahry dengan Nemo

    ?)

Fahry Layak Ke Jadi Pemenang BCC?

  1. Menang kalah adat pertandingan.
  2. Dia masuk bukan nak menang tapi saja suka-suka.
  3. Yeke? Adake orang masuk apa-apa pertandingan sebab semata-mata suka-suka je. Mesti ada secalit rasa nak menang kan?

Now the picture dah ada, the story dah ada, dah follow the blog… but I fail to meet another requirement, cos I am yet to add any links or blogroll in my blog. Disqualify ke ek?

Backdate nanti boleh tak? HeHeHe….

Oh ada lagi satu contest:

Cepat-cepat dah nak due date dah!

Comments

  1. says

    leh tak bg tgk gambar fahry dalam dukungan mommy??
    apa yg keciknya dia??
    nampak besar ja
    awak ni gergasi melahirkan anak manusia ka??
    hahahahahahahahahahhahahahaa
    jgn marah
    i like fahry….

    • Mommy Lyna says

      Mommy dia kat rumah beraksi 18SG sikit, tak sesuai nak amik gamba. muahaha.

      Fahry tembam kan? tapi berat baru 4.8kg je. hehe. macam Acif time baru2 lahir je huhu.

  2. UMMI Hanie says

    Salam MommyLina…

    Betul2 kate kakyong tu..

    u byk vote tawww…congratzz

    i ni baru jer brkenalan dgn blog tu ..freshie lagik..hehe

    anyway , i like ur son’s name , Fahry ..peminat Ayat2 Cinta gak ney

    tembamnyer mcm baby2 i dulu…

    salam kenalan…~

    • Mommy Lyna says

      salam kenalan ummi hanie,

      alhamdulillah baby2 kita bam2 & sehat2 semuanya.

      tiba2 i terasa glemer? hehe. time kasih byk2 pd kawan2 yg nominate ta!

  3. says

    nemo ada fin yg special..
    ayahnya sentiasa tak yakin yg dia bole swim dgn baik

    Fahry ada ‘fin’ yg sama seperti nemo tapi versi manusia.
    mommy Fahry tak mcm ayah nemo..
    itu lah persamaan Fahry dgn Nemo,mommynya yakin sentiasa pd Fahry :)

    so ada hadiah ka..

  4. p-na mama oja says

    go go fahry!!

    ye la, lyna pemes gitu.. i pn vote for u kt supermummy blog! good luck! klu menang leh la syer adiah!! wieee..;p heh!

  5. says

    1st akak vote blog nie.. 2nd blog mamafiza, 3rd blog sdiri.. kekeke… angkat bakul maaaa… bukan calang2 org tau leh perah susu pakai tgn..

    hahahampeh!!! (sori dila, akak byk kali cilok phase nie..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge