Cerita Adik

By | August 21, 2008
kesian pulak kat Adik, lama tak stori pasal Adik kan. hehe. itula.. Adik diam je, Mami tak ada benda nak cerita. sedar tak sedar dah masuk 2nd trimester.

tapikan… ha… tapikan… Adik ni memanglah… sejak2 masuk 2nd trimester baru la menunjukkan belang.

– Mami dah tak selera makan nasik.
– Mami makin moody dan ada perangai sendiri, suka duk sorang2 & malas layan Abang Hafiy. Adik jeles ke?
– Mami makin malaaaaaassss (hahaha, ini dah memang dari zaman Jopun dulu lagi).

corpse bride divx movie online

– Mami muntah.
hitcher the download – Mami start craving for fastfood. masa Abang Hafiy dulu nak pizza, pizza, pizza. Adik ni nak KFC, KFC, KFC. tapi jauhla pulak KFC tu.. seminggu sekali je la bole.. Mami jalan kaki pegi KLCC cari KFC.
– maka, Abiy pun start pening kepala sebab dah start musim nak makan fastfood je ni keh3x.

perut Mami dah nampakla sikit (memang dah tersedia boncet pun). tapi orang2 ofis tak perasan lagi Mami pregnant, kecuali Auntie Sya2. tu pon lepas Mami cakap. kat ofis, alhamdulillah, memang rezeki Mami, tiap kali pregnant dapat kerja yang sikiiit je. lepak betul la kat ofis.

Mami tak sabar sebenarnya nak tengok Adik ni, since tak rasa lagi Adik gerak2. cuma rasa krem2 aje. bila Adik nak tendang Mami kuat2 ni. Abang Hafiy dulu 15 minggu dia dah menunjukkan kejantanan. hehe.

fatal blade divx

minggu ni Mami nak setelkan appoinment kita awal bulan depan. Mami nak tengok ape Adik buat kat dalam ni. ada macam Abang Hafiy dulu tak 🙂 neway Mami & Abiy dah prepare beberapa nama. semua nama girls. haha. yang boy kita amik dari senarai dulu je, tak payah pening2.

pride prejudice divx download

cepatla bulan depan… Mami nak tengok Adik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge