Category Archives: WoHoWo Mom

WoHoWo Mom Workshop Series For Beginner II Kini Dibuka!

*STICKY ENTRY please scroll for the latest articles* WoHoWo Mom Workshop Series#1 (For beginner) yang lepas telah dilaksanakan dengan jayanya pada 30 Oktober 2010, laporan dalam entry ini. Kini sesi yang sama akan menemui anda, details sila rujuk di bawah: Tarikh : 20 November 2010 Masa : 9 pagi – 1 tengah hari (breakfast disediakan)… Read More »

Bagaimana Saya Buat Duit Dengan Blog

Bagaimana saya buat duit dengan blog? Ramai yang hairan sebenarnya sebab melihatkan blog yang tak macam blog ni, boleh generate duit ke? Lagi pula tulisan bercampur-campur. Sekejap English, sekejap Bahasa.. pulak tu bahasa tunggang terbalik. Sebenarnya ada banyak cara dan strategi saya untuk buat duit dengan blog. Saya tidak pernah memberitahu sesiapa kecuali mentee dalam… Read More »

WoHoWo Mom WorkShop Series : #1, Sukses!

WoHoWo Mom (Work at Home Working Mom) Workshop Series, #1 for beginner, alhamdulillah telah berjaya kami jalankan pada 30 Oktober 2010 bertempat di Scriptory Box, Tmn Meranti Jaya, Puchong. WoHoWo Mom Workshop adalah terbuka kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan dari rumah, tak kira anda seorang ibu, bapa, belum jadi ibu/bapa, belum kahwin,… Read More »

Bakal Menemui Anda

Saya berdoa kepada Tuhan semoga malam ini anak2 saya tidak bangun dan saya punya kekuatan (kelaratan) untuk duduk di depan netbook ini dan juga meneruskan kerja2 rutin seperti mengemas, menggosok baju, melipat pakaian, mengemas beg anak2 dan barang2 untuk dibawa ke pejabat esok. Saya sedang berusaha di sebalik morning sickness (masuk second trimester baru ada… Read More »

Rahsia Hati di Sebalik WoHoWo Mom Workshop Series

Seseorang bertanya tentang sebab saya bersungguh sangat menganjurkan workshop Work at Home Working Mom ni… Saya ni dah berjaya sangat ke. :)….. Hehehe. Kalau saya dah berjaya, saya dah tak ada kat sini. Saya mungkin dah mati sebab dah habis misi saya kat atas dunia ni. “Haiyya a’lal falah..” marilah menuju kejayaan… dilaung 5 kali… Read More »