Category Archives: Advertorial

Nak Cuti Dengan Proton Amazing Holiday.. Nak!

Tahun ni kami dah rancang nak cuti-cuti Malaysia sambil melawat ‘anak-anak’ dan ‘cucu-cucu’ saya di serata Malaysia. Melawat sambil coaching kata orang 😀 2-in-1 gitu. So, get ready anak susu eh, anak cucu saya di serata Malaysia, we are coming!!! Sambil-sambi l duk survey destinasi bercuti yang menarik, tup-tup terjumpa info tentang ‘Proton VIP Amazing… Read More »

Jawatan Kosong Untuk Pencari Kerja

Bagi sesiapa yang sedang cari kerja kosong, atau mencari pekerjaan untuk adik-adik atau saudara mara, di sini ada jawatan kosong untuk diisi: Kekosongan jawatan di RX PHARMACY, NILAI Kami sedang mencari pekerja yang dinamik, cemerlang dan bersemangat yang di dalam pasukan kami. (Junior boleh mula untuk mencari pengalaman) Syarat-syarat: – Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya Sijil… Read More »

Peluang Buat Duit Dengan Blog Anda

Pengumuman ringkas… Saya ingin membuka peluang buat duit dengan blog anda. ya, blog yang anda sedang tulis sekarang ni lah. Sesiapa yang berminat untuk menulis advertorial bagi produk-produk di bawah:- 1. Produk vitamin semulajadi 2. Program latihan keusahawanan 3. Pakaian menyusu 4. Barangan bayi (barut, cloth puzzle) Sila email kepada saya di mommy[@]fahry.net dengan butir2… Read More »

Coway Water Softener Kini Di Rumah Kami!

Akhirnya…  unit Coway Water Softener untuk free trial telah pun dipasang di dalam bilik air kami. Mulanya saya ingatkan ia akan redundant dengan water heater, tapi rupanya tidak. Complement rupanya! Inilah rupa water softener tu yang dah siap dipasang. Untuk trial version ni dia Cuma sangkut je kat mana2 yang boleh disangkut (kot) dalam bilik… Read More »

Shopping Baju Raya Online di Adorable Muslimah!

“Baju raya.. baju raya… baju raya online.. sesiapa belum ada baju raya lagi… boleh beli online di Adorable Muslimah.. mari.. mari.. rapat… rapat..!!” Saya ada 3 pasang Umayra Telekung. Sangat best dan selesa. Dibuat dari kain cotton yang sejuk, tak licin… selesa sangat. Untuk saiz saya, telekung yang besar padan sekali. kalau yang kecil itu… Read More »

Pelancaran Coway Spa Water Softener di Sunway Lagoon

Saya sebenarnya telah mendapat jemputan untuk menghadiri acara pelancaran Spa Water Softener jenama Coway di Sunway Lagoon pada 9 Julai lepas. Memang kami look forward untuk acara ni sebab saya tak pernah sekalipun jejak kaki ke Sunway Lagoon. Percaya tak? Akan tetapi, sehari sebelum acara tu kami berdua (saya dan Abiy) diserang selesema. Mungkin sebab… Read More »