Breastfeeding Talk at Sarakids

By | January 29, 2010

I was invited to share my experience in breastfeeding especially on tandem nursing, at Sarakids breastfeeding class, the other week. It had been quite a long time I haven’t speak in front of the crowd and to make thing worse, I left my notes :p

There were lots of mothers and mothers to be those made I felt so humble and so incompetent to share my ciput2 experience. Ye lah they all masuk kelas BF, mesti semua dah terrer2.

Sarakids and Lunatots punya breastfeeding class memang hot sekarang. Saya sarankan ibu2 yang pernah fail atau bakal ibu yang takut fail menyusukan anak agar mengikuti kelas2 penyusuan, yang mana2 ajelah. Biarlah bayar sikit untuk ilmu yang penting ni supaya tak menghadapi masalah yang sama bila nak menyusukan anak kelak. ramai ibu yang nak sangat menyusukan tapi tak faham konsep. Ada yang mula makan milk booster sejak mengandung lagi tapi kecewa bila susu badan tak banyak.

Konsep penyusuan yang paling asas ialah keperluan dan pengeluaran. Making banyak baby minum, makin banyak susu. So beri bayi menyusu sekerap mungkin. Itu fundamental dia, kalau makan ape aje pun tapi kalo yang basic pun tak tahu, Susah juga.

So jom sertai breastfeeding class.

(saya guna application WP di iPhone ni dia selalu hilangkan some new paraghraphs. Taip panjang2, tengok2 takde)

Category: Others

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

2 thoughts on “Breastfeeding Talk at Sarakids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge