Barangan Bayi Angry Bird

By | August 13, 2011

Angry Bird kini jadi fenomena. Bermula dengan permainan video, sekarang ni Angry Bird di mana2. Creator Angry Bird, Rovio pun dah menjana revenue USD20 juta untuk suku pertama tahun ini.

Anak2 saya pun bila nampak Angry Bird di mana-mana, mereka akan menjeit “ANGRY BIRD!”

Dari permainan video tu Angry Bird muncul dalam bentuk plush toys, dan sekarang pakaian bayi pula.

angry bird

Kalau Angry Bird boleh jadi macam tu, kenapa tidak kita?

Category: World and The Universe Tags: , , , ,

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

11 thoughts on “Barangan Bayi Angry Bird

  1. NUR

    wah.. fenomena angry bird!..
    yes. kenapa kita tidak boleh?..
    kerana kita sentiasa mempunyai alasan..
    belum cuba dah dipatahkan semangat!
    NUR´s menulis tentang ..Berkesan ke tak?My Profile

    Reply
      1. zuhaini

        ada. aritu saya da download. Alia jumpa di Apps Store.. huhuhu… namanya Pocket Upin 🙂 berbayor plak tu…
        zuhaini´s menulis tentang ..LI sayaMy Profile

        Reply
        1. Mommy Lyna Post author

          Alia jumpa. wahahahahaha nasib dia tak donload terus.

          Reply
          1. zuhaini

            ahahaha.. dia mintak permission dulu.. lepas tu dia cakap

            “ibu kan baik.. ibu kan banyak duit.. nak upin ni…”

            hmm.. jawabnya memang kena download la… 😉
            zuhaini´s menulis tentang ..Ramadhan 1432 HMy Profile

            Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      sorng bird merah, sorang bird kuning, sorang bird biru hehehe

      Reply
  2. nadiea

    alamak aiii.. yelaa… anak bujang sy sorg tu pun dah tau angry bird wlwpun takde iphone… ipad kat umah tu… mcm mana tu ek??? huuhuh 😉

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      mana taknya.. pegi mana2 barang angry bird merata2

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge