Baju Menyusu (Nursing Wear) Untuk Muslimah & Ibu Bekerja

by admin on March 26, 2010 · 17 comments

Coming soon

Very-very soon

THIS APRIL….

Bling Boutique_transparent_rev.png.cropped930x186o115,-10s718x221

Bling Buubies_transparent

Alhamdulillah, Allah telah mempermudahkan jalan untuk kita. Insya-Allah saya bersama teman saya Kay, berdasarkan pengalaman sendiri… Susah nak cari baju yang sesuai untuk BF baby.. terutama ke majlis formal.. Memberi inspirasi kepada kami untuk menghasilkan baju penyusuan yang tentunya sesuai bagi ibu-ibu bekerjaya masa kini, terutama bagi ibu Muslimah.

Buat pertama kalinya kami bakal melancarkan butik kami, Bling Boutique, dan produk pertama adalah Bling Buubies, iaitu rangkaian baju menyusu yang sesuai buat wanita di Malaysia.

Nantikan update dari saya, dan tentunya ibu2 menyusu di luar sana tertunggu2 Bling Buubies ni :)

Sambil menantikan talian jalur lebar (HSBB berapa $$$ minimum?) beroperasi di rumah saya, kepala ini sarat dengan pelbagai perancangan yang bakal bermula this coming April. Antaranya:-

  • Family day (calling for AJK!)
  • Launching Butik
  • Scriptory Box (jeng jeng jeng)

Bagi anda-anda yang ada masa terluang dan mahu mengisinya dengan perkara berfaedah, jom join kami di Scriptory Box! Apa tu? Tunggu!

Dan Family Day, any takers?

*This family day will be a joint event with Mom Bloggers Planet ;)

{ 17 comments… read them below or add one }

dbalkis March 26, 2010 at 8:07 am

congratulation..makin berkembang maju Cik Lina kita ni..
.-= dbalkis´s last blog ..Dah Jumpe Gadis2 berpicnic =-.

Reply

Mommy Lyna March 26, 2010 at 4:10 pm

TQ balqis

semua pun kerana korang jugak
terima kasih semua!

Reply

DNNA March 26, 2010 at 8:33 am

Tahniah lyna …
Semoga terus berkembang maju, Insya Allah :)

Waaahh, ada nak wat family day ye??
Joint event dengan MBP??
Mesti sangat2 meriah ..
Tertarik dan menarik nih …*teruja*
.-= DNNA´s last blog ..Euphoric mood : ON =-.

Reply

Mommy Lyna March 26, 2010 at 4:13 pm

meh la join jadi committee :D

Reply

lydzar March 26, 2010 at 9:12 am

seronoknya dengar berita pasal nursing wear nih..
selamat maju jaya lyna!!
.-= lydzar´s last blog ..He will be back for GOOD :) =-.

Reply

Mommy Lyna March 26, 2010 at 4:13 pm

i pun tak sabar nak tengok mereka berada di pasaran!

Reply

c'sue March 26, 2010 at 10:50 am

go go go..
caya lah my fren..
aku mengkagumimu..

Reply

Mommy Lyna March 26, 2010 at 4:14 pm

:D

teruja teruja

Reply

aidie March 26, 2010 at 11:03 am

family day? menarik..
cayalah mama lyna..congrats!
.-= aidie´s last blog ..Ayam Kampung Kukus =-.

Reply

Mommy Lyna March 26, 2010 at 4:15 pm

jom join mesti menarik tertarik dabooom!

Reply

nadnye March 26, 2010 at 3:35 pm

Menarik nursing wear nie.. for office attire..
satu lagi Lyna, susah jugak nak dapat nursing wear yang muslimah utk tido jea atau duduk umah mertua ker yang ala2 kaftan tu .. Longgar dan selesa..
Wah.. macam2 lyna nie..business minded betul.. Congrats

Double rock la MSK And MBP unites… :P

Reply

Mommy Lyna March 26, 2010 at 4:15 pm

insya-Allah from time to time kami akan penuhkan dari pelbagai range of nursing wear :)

Reply

dlynna March 29, 2010 at 12:08 pm

Salam MommyLynna

Congrats for your new biz venture!

Anyway, terpanggil utk komen website bling boutique :-) Why black? Gelap sangat la, kalau color yg cerah sikit baru la sedap mata memandang :-)

Reply

Mommy Lyna March 30, 2010 at 6:27 am

Tq diyyna

Wah komen pengguna nih! Akan di bawa ke meja bulat nt :D

Reply

Maz April 6, 2010 at 12:21 pm

Lyna,
Tahniah sngt sngt, Seronok je dengar bila lyna nak bukak kedai. Kedai kat puchong ek, dekat tu dengan rumah akak hehe, Bleh la datang jengok2 nanti yea
.-= Maz´s last blog ..Knitting Socks =-.

Reply

Faizah June 17, 2010 at 5:13 pm

Skrg dh bulan 6, sy surf web bling td, x kuar gmbr baju pun…nk tgk gak stail..jenuh cri kt kedai x jupe yg sesuai utk susukan bby kt luar ni…

Reply

nisha June 1, 2011 at 3:14 pm

Good Ideas….
I will support..
bF mOTHERS

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: