Baju Menyusu (Nursing Wear) Untuk Muslimah & Ibu Bekerja

By | March 26, 2010

Coming soon

Very-very soon

THIS APRIL….

Bling Boutique_transparent_rev.png.cropped930x186o115,-10s718x221

Bling Buubies_transparent

Alhamdulillah, Allah telah mempermudahkan jalan untuk kita. Insya-Allah saya bersama teman saya Kay, berdasarkan pengalaman sendiri… Susah nak cari baju yang sesuai untuk BF baby.. terutama ke majlis formal.. Memberi inspirasi kepada kami untuk menghasilkan baju penyusuan yang tentunya sesuai bagi ibu-ibu bekerjaya masa kini, terutama bagi ibu Muslimah.

Buat pertama kalinya kami bakal melancarkan butik kami, Bling Boutique, dan produk pertama adalah Bling Buubies, iaitu rangkaian baju menyusu yang sesuai buat wanita di Malaysia.

Nantikan update dari saya, dan tentunya ibu2 menyusu di luar sana tertunggu2 Bling Buubies ni 🙂

Sambil menantikan talian jalur lebar (HSBB berapa $$$ minimum?) beroperasi di rumah saya, kepala ini sarat dengan pelbagai perancangan yang bakal bermula this coming April. Antaranya:-

  • Family day (calling for AJK!)
  • Launching Butik
  • Scriptory Box (jeng jeng jeng)

Bagi anda-anda yang ada masa terluang dan mahu mengisinya dengan perkara berfaedah, jom join kami di Scriptory Box! Apa tu? Tunggu!

Dan Family Day, any takers?

*This family day will be a joint event with Mom Bloggers Planet 😉

17 thoughts on “Baju Menyusu (Nursing Wear) Untuk Muslimah & Ibu Bekerja

    1. Mommy Lyna Post author

      TQ balqis

      semua pun kerana korang jugak
      terima kasih semua!

      Reply
  1. DNNA

    Tahniah lyna …
    Semoga terus berkembang maju, Insya Allah 🙂

    Waaahh, ada nak wat family day ye??
    Joint event dengan MBP??
    Mesti sangat2 meriah ..
    Tertarik dan menarik nih …*teruja*
    .-= DNNA´s last blog ..Euphoric mood : ON =-.

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      i pun tak sabar nak tengok mereka berada di pasaran!

      Reply
  2. nadnye

    Menarik nursing wear nie.. for office attire..
    satu lagi Lyna, susah jugak nak dapat nursing wear yang muslimah utk tido jea atau duduk umah mertua ker yang ala2 kaftan tu .. Longgar dan selesa..
    Wah.. macam2 lyna nie..business minded betul.. Congrats

    Double rock la MSK And MBP unites… 😛

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      insya-Allah from time to time kami akan penuhkan dari pelbagai range of nursing wear 🙂

      Reply
  3. dlynna

    Salam MommyLynna

    Congrats for your new biz venture!

    Anyway, terpanggil utk komen website bling boutique 🙂 Why black? Gelap sangat la, kalau color yg cerah sikit baru la sedap mata memandang 🙂

    Reply
    1. Mommy Lyna Post author

      Tq diyyna

      Wah komen pengguna nih! Akan di bawa ke meja bulat nt 😀

      Reply
  4. Maz

    Lyna,
    Tahniah sngt sngt, Seronok je dengar bila lyna nak bukak kedai. Kedai kat puchong ek, dekat tu dengan rumah akak hehe, Bleh la datang jengok2 nanti yea
    .-= Maz´s last blog ..Knitting Socks =-.

    Reply
  5. Faizah

    Skrg dh bulan 6, sy surf web bling td, x kuar gmbr baju pun…nk tgk gak stail..jenuh cri kt kedai x jupe yg sesuai utk susukan bby kt luar ni…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge