Ayah Kauthar Yang Hilang Ditemui

By | August 5, 2011

Alhamdulillah, akhirnya menerima perkhabaran gembira tentang kehilangan Ayah Kauthar (Ithnin Ngadiman) sejak 2 Ogos lalu.. telah ditemui di sebuah masjid berdekatan rumahnya, yang mana pencarian telah dibuat di situ sejak beberapa hari lalu.

Dari komen yang ditinggalkan Ibu Kauthar dalam entry saya yang terdahulu:

ithnin ngadiman

dan juga di wall FaceBook saya:

ithnin ngadiman

Syukur dipanjatkan pada Allah SWT di atas penemuan Ithnin Ngadiman a.k.a Ayah Kauthar. Semoga keluarga ini dilimpahkan rahmat, begitu juga orang2 yang mendoakan mereka di bulan mulia ini.

Lega rasa hati… Kita tunggu apa cerita Salwa nanti.

Dan saya berasa amat terharu dan bangga dengan blogger2 serta teman2.. walaupun tak kenal rapat, atau ada yang tak kenal langsung dengan Salwa, namun tetap memberi kata2 semangat serta entry berkenaan kehilangan suaminya, dan juga membantu menyebarkan perkara ini. Semoga Allah membalas perbuatan semua dengan selayaknya.

Category: MySuperKids Prihatin

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

25 thoughts on “Ayah Kauthar Yang Hilang Ditemui

  1. anasfadilah

    dapat tahu dari blog dianazman…syukur lah en.Ithnin selamat.Alhamdulillah,Allahhu Akhbar 🙂

    Reply
  2. nurull_101

    syukur sgt. even tak kenal, huda tetap simpati. Tak dapat bayang macamana prasaan wife die tu. Husband tak dpt contact kes hp mati pon rasa cuak gila, ni kan pulak berhari2.
    nurull_101´s menulis tentang ..Husband HilangMy Profile

    Reply
  3. Sarah

    alhamdulillah….moga kita semua sentiasa berwaspada dengan ape yg dah berlaku disekililing kita sekarang ini. Dunia sekarang tidak selamat seperti dulu lagi…Terleka seketika makaseketika itulah yg terjadi..Alhamdulillah n syukur ke hadrat Iilahi dengan kepulangan suami Pn. Salwa ke sisi isteri tercinta n keluarganya..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge