Acara Pecah Rekod

By | April 22, 2011

Insya-Allah hujung minggu ni bakal mencatat sejarah. Sejarah pertama, esok bertempat di Scriptory Box akan berlangsung acara cipta rekod dunia, Great Cloth Diapers Change 2011 yang melibatkan ibu dan bayi menukar lampin secara serentak satu dunia, pada masa yang sama. Di Malaysia, acaranya diadakan lebih kurang jam 12 tengah malam untuk sama timing dengan waktu Amerika.

GCDC

Insya-Allah acara di Scriptory Box dimulakan pagi esok dengan acara shopping di Bazaar dan sesi talk yang menarik oleh GCDC members dan sponsors.. dan yang menarik, aktres Dynas akan memberi talk tentang Breastfeeding in Public! Jom lah datang beramai-ramai ya. Masa ni lah nak shopping barang2 untuk cloth diapers seperti CD, inserts, pencuci dan sebagainya.

Saya kalau tak berpantang ni memang dah ada kat sana kot sekarang 🙂 tapi saya kena slow motion sikit. Insya-Allah saya akan berada di sana selaku ‘tuan kepada rumah’. Kalau sesiapa nak dapatkan konsultansi tentang produk natural Shaklee boleh kita jumpa kat sana.

Untuk pengguna CD… Basic H Shaklee sangat2 bagus untuk basuh CD dan CP. Akan saya kongsikan entry menarik Kak Fid nanti,

Tak sabar tunggu esok. Malam ni keluarga saya akan sampai dari Kota Bharu, dapatlah mengada makan masakan mak 😉

‘Sibuknya’ saya minggu ni. Esok di GCDC, lusa di Open Day Sarakids!

One thought on “Acara Pecah Rekod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge