5 Buffered Earnings Akhirnya

By | October 22, 2010

Last time saya ada merungut tentang buffered earnings yang dah berbulan2 tak dapat. Bukan heran pun, cuma sekadar wonder sebab ramai yang beri tips, untuk dapatkan buffered earnings ialah dengan menarik banyak traffik, sedangkan unique visitor My Super Kids masa tu dalam lingkungan 1500 sehari (now definitely more, thank to you for reading & thank Allah for the inspiration You sent), Glitterati member lagi, nak banyak macamana lagi ya?

Akhirnya saya beralih kepada Innity, untuk tengok keberkesanan Innity pula. Innity was OK, cpc tinggi, cpm pun boleh tahan. Hinggalah web innity diserang Malware & saya buang semua code Innity. Unexpectedly, tiba2 dapat 1 BE, pastu satu lagi, then lagi satu until now ada 5 BE running.

Haha. Tu jela nak cakap. The most BE I got with Nuffnang. Thanks for making my ads space berguna.

Should I expect a giveaway to appreciate MSK readers?

Category: Blog and Beyond Nuffnang Tags: , , ,

About admin

I am a wife to a great husband. I am a proud mother of two adorable sons. I am a full time working at home mom (WAHM). I am breastfeeding my 3 sons, a daughter and looking forward to breastfeed my next babies. I like to share my pregnancy, breastfeeding and parenting as well as travel experience cos every journey is unique. *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* bundle of joys, Hafiy, Fahry, Danny & Irene.

10 thoughts on “5 Buffered Earnings Akhirnya

    1. Mommy Lyna Post author

      wahhh mesti banyak BE Zu ni sampai tak terkeep track hehehe

      Reply
  1. Ummi Hanie

    nuff ni mmg misteri nusantara le k.lyna…
    satu ketika dulu….cewahhh…masa blog sy sgt2lah suam kuku,depa bagi sy BE sampei 8 bijik…dah le xtau apekejadahnye BE tu makanye buat donno ajelahh..hahaha…amek kau.kalo sebijik masing2 dpt seratus,kan dah boleh shopping sakan makcik?;p
    Ummi Hanie´s menulis tentang ..Coti sebentarMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge